Rólunk

Cégünk magas színvonalú LED-es dinamikus és statikus világítástechnikai eszközöket gyárt, valamint teljes körű fénytechnikai eszközöket kínál a digitális technológiák ötvözésére a különböző iparágak professzionális berendezéseihez: kultúra, szórakoztatás, építészeti világítás.

A cég fő koncepciója az üzleti partnerekhez hasonlóan szorosan összefüggő munka elve, és közvetlenül a felszerelésünk felhasználóival, célunk, hogy megismerjük igényeinket, megértsük, vágyunk és megértsük, mire van szükségük. Ez azt jelenti, hogy vállalkozásunk építése sok embertől függ, és arra törekszünk, hogy mindenki szemtől szembe keresse a leghatékonyabb eredményt.

A jövőre vonatkozó tervek ambiciózus ötletekkel vannak tele. A vállalat, mint korábban, a legmagasabb színvonalú LED-berendezések fejlesztésére és gyártására összpontosít, felhasználva a legmodernebb technológiákat, hogy megfeleljen a sok felhasználó - kreatív és technikai - igényeinek. LED-es spotlámpák, LED belső és külső lámpák, LED-szalagok, valamint autóvilágítások (autó LED-lámpák) használatával.

 Az ügyfelek számára

Kedvezmények

Hírek

Valutaváltás

Válassz pénznemet

oroszangolKína

Login

Bejelentkezés Regisztráció