Asztali lámpák DLED TL

Az orosz DLED gyártó cég, amely a LED termékek piacán bebizonyosodott, nem korlátozza a kínált kínálatot kizárólag az autóipari világítással. Jelenleg büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinknek még egy újdonságot mutassanak be - egy sor asztali lámpa a belső tér számára.

LED-es asztali lámpák A DLED TL - az asztali munkafények legújabb modelljei. Közül kiemeli az analóg kimenet a nagy teljesítmény, lenyűgöző teljesítmény és emisszió fényerőt és élénk, vonzó megjelenés, amely tökéletesen illeszkedik a belső tér bármely típusa: munka, otthon, iroda, hálószoba, nappali, dolgozószoba, vagy bármilyen más helyen.

nastolnye-svetodiodnye-svetilniki-dled-tl                                                        nastolnye-svetodiodnye-svetilniki-dled-tl

Ami a fényerő DLED TL jobb a normál lámpák belső világítás használata révén a legújabb generációs, nagy teljesítményű LED-ek, amely lehetővé teszi, hogy megvilágítsa a helyiség jobb és kellemes a szemnek utat.

Asztali lámpa legújabb sorozat DLED vállalat nem csak egy kiváló forrása a világítás szükséges a szobában, hanem szolgálni kiváló dekorációs elem belsejében az irodában, munka szoba, nappali, hálószoba, minden más választott helyszínen. A vonzó asztali lámpa díszítőelemként való felhasználása az egyik legegyszerűbb és legegyszerűbb, ugyanakkor időszerű módon a szoba belső dekorációjának kész megjelenése.

A DLED TL sorozatú asztali lámpák műszaki paraméterei változatosak és megfelelnek a legújabb LED-világítási technológiáknak. A lámpatestek legtöbb modellje érintésérzékeny, a nyomógombbal és a gombnyomásra kombinált változatok is vannak. A lehetséges színpaletták hatóköre 2700K-tól 6500K-ig terjed - a nyugodt, meleg fehér fénytől a hideg hideg fehérig. Vannak eredeti, 256 színű (kék, piros, sárga, zöld, lila, hideg jég és átmeneti árnyalatok) RGB alapú megvilágítású modellek is. Az ilyen lámpák szokatlan fényhatásai miatt szembetűnőek és sokáig emlékeznek a vendégek, látogatók, ügyfelek.

nastolnye-svetodiodnye-svetilniki-dled-tl                                          nastolnye-svetodiodnye-svetilniki-dled-tl

A DLED TL lámpák egyedileg beállítható szöggel rendelkeznek, így a lámpák kényelmesebbek a használathoz, lehetővé téve, hogy az Ön igényeinek megfelelően irányítsa a fényt. Teljesítmény asztali lámpák ebből a sorozatból, amelyet a hálózati adapter, a modellek száma és beépített akkumulátor, ahol a lámpa kikapcsolható a hálózatról, és szabadon mozoghatnak a szobában, ha szükséges. Van egy olyan modell is, amelynek integrált kijelzője különböző információkat jelenít meg, például a lámpa működési módját, a fénytípust, az időt és dátumot, a környezeti hőmérsékletet és más konfigurálható paramétereket. Szükség esetén beállíthatja a riasztási hangot és más dallamokat is. Mivel az anyagok kiváló minőségű fém, műanyag és gumi használják a textúra textúra bevonását.

Vásároljon asztali lámpát az online áruházban Dled.ru - a legfrissebb bevételek a legkedvezőbb áron a legszélesebb változatban. Itt megtalálja a modern és high-tech lámpákat asztali, irodai lámpák, munka lámpák, LED lámpák minden területén otthoni világítás és sok más termék otthoni és irodai.

Vélemények a termékről:

Jelenleg nincs termék értékelés

Írja meg saját véleményét:

A neved:
Száma:Az ügyfelek számára

Kedvezmények

Hírek

Valutaváltás

Válassz pénznemet

oroszangolKína

Login

Bejelentkezés Regisztráció