Az új generációs Dled Night Vision halogén lámpái + 100%

A halogén autógumi- lámpák egyik legújabb újratöltése a Dled Night Vision + 100% -os tartomány. Jelenleg a fej jobb, mint a legtöbb a piacon elérhető társaik a különböző világítási teljesítményt és biztosítja a legjobb lefedettséget kombinálva kiváló minőségű összeszerelés és hihetetlen könnyű használat.

avtolamp sorozat alapján halogénatom NightVision gyártási jellemzi a nagyon magas fénysűrűsége kibocsátott fényáram a 100-130% -kal magasabb, mint a hagyományos halogén izzók és autóipari átlagos javító megvilágítást a parttól 45 méter.

Sugárzás nem csak a sürgősségi hatalom, hanem egy kis színt - világos patak mi avtolamp sokkal fehér és tiszta, ami hozzájárul a nagyobb közúti világítás csík a sötétben, és a nappali, valamint sokkal több kellemes a szemnek. Ennek az automatikus megvilágításnak köszönhetően Ön és a jármű könnyedén kitűnhetnek a tömegben a szürke tömeg hátterében.

A halogén autolamps Night-Vision gyártásához a legmodernebb innovatív technológiákon alapult. Ez lehetővé tette számunkra, hogy olyan termékeket hozzunk létre, amelyek teljes mértékben megfelelnek az összes legújabb minőségi szabványnak és a fogyasztói igényeknek. A fejlesztő megadta, hogy optimalizálja a helyét az izzószál elhelyezett most egy pontosabb és időnként jobban ellenáll a remegés, rezgés és más káros hatások, amelyek elkerülhetetlenek során vezetés.

Kiemelkedő teljesítmény és a tartósság között galogenok is megvalósítani egy sor fejlesztést érintő szerelvény szilárdságát és tartósságát. Ön biztos lehet abban a hosszú távú és megbízható működés lehetséges DledNightVision lámpák készült a legjobb minőségű anyagok és ellátott kvarcüveg és egy speciális bevonattal, amely megvédi a kagalogennye-lampy-novogo-pokoleniya-dled-night-vision-100galogennye-lampy-novogo-pokoleniya-dled-night-vision-100rcolásoktól és kisebb sérülések.

Az összes lenyűgöző fényerejű patak termékek ebben a tartományban, hasonló xenon, akkor nem kell félni a problémák a személyzet a közúti közlekedés, mivel hivatalosan használhatják az utakon. Így Ön kiváló kilátást és vezetési biztonságot nyújt teljesen új szinten.

Vélemények a termékről:

Írja meg saját véleményét:

A neved:
Száma:Az ügyfelek számára

Kedvezmények

Hírek

Valutaváltás

Válassz pénznemet

oroszangolKína

Login

Bejelentkezés Regisztráció