Autófények DLED Sparkle 2

A híres autóipari LED-lámpák megújítása Dled Sparkle Sparkle 2!

A jól ismert orosz gyártó terén világítástechnikai termékek szállítása és belső DLED ad értékes ügyfelek és vásárlók javítja az automatikus lámpa sorozat méltán nyerte el a figyelmet és indokolt érdeke még a legigényesebb autósok. Tettünk egy részletes tanulmányt a kérdések és nehézségek, amelyekkel a gépkocsi-tulajdonosok segítségével régi csillogó, és gondosan mérlegelni, és minden esetben figyelembe véve az összes kívánságait, büszkén mutatjuk be - továbbfejlesztett modell DLED Sparkle 2!

7777777777

Összhangban a legújabb technológiák és innovatív folyamatok a termelés, a gyártó és a helyét a ház avtolampochek LED tervezés megváltozott. Forrásként szuper világító diódák modern új generációs COB vettünk elhelyezett innovatív módon - mint utánzata az izzószál egy hagyományos halogén izzó. Egy ilyen lehetőség telepíteni a LED-dióda egyik legforróbb, leginkább innovatív ötletek Avtosvet ipar, ma már széles körben lendületet. Pontos ismétlés hossza és alakja a szabványos szál kanyarok kijáratánál javított fókuszálás a kibocsátott fényáram, a nagy tartomány és a fényerőt. A korábbi számok a teljesítmény szintjét úttest megvilágítását lesz sokkal nagyobb, a számláló zenekar és a vezetők nem kitett vakító.

Működés közben az előző verzió izzók hibákat, ha dolgozik, a fedélzeti számítógép, a jármű, amelyet már javított ez a verzió van. Most a vonal felszerelt korszerű CANBUS rendszer a legújabb design, teljesítő Dummy funkciót, és meggátolja a hibák egy teljesen más szinten - akár 99% -os hatásfok! Jelenleg nincsenek analógok az orosz piacon.

Az időtartam az élet az eredeti DLED-Sparkle nézett lenyűgöző még, mint a hagyományos lámpák LED-lámpák. Most vált még hosszabb miatt progresszív szisztémás jelenlegi stabilizálódás és a legújabb chip hőmérséklet beállítása, így kiváló teljesítményt nyújt alacsony hőmérsékleten a fűtés és a minimumra csökken annak valószínűsége, hogy hibásan működik.

Klasszikus megjelenés avtolamp még világos és vonzó, megőrzése a beépített meghajtó tervezés és teploregulyatsionnoy chip rendszert. De a kis változások mentek keresztül a külső bevonat - most fejlettebb, hogy lehet alkalmazni permetezéssel és védi a karcolásoktól, kisebb mechanikai sérülés és horzsolások, mint a használat következtében.

Találkozzon a jövővel a legkiválóbb osztályú DLED termékek megvilágításával együtt!

Vélemények a termékről:

Jelenleg nincs termék értékelés

Írja meg saját véleményét:

A neved:
Száma:Az ügyfelek számára

Kedvezmények

Hírek

Valutaváltás

Válassz pénznemet

oroszangolKína

Login

Bejelentkezés Regisztráció