A DLED üdvözli ügyfeleit a hivatalos honlapon.

A webhely bemutatja az Ön által érdekelt LED termékekre vonatkozó összes információt. Weboldalunkon a DLED LED-es termékek kiskereskedelmi vagy nagykereskedelmi megrendelését teheti meg. DLED cég arra törekszik, hogy a legmagasabb minőségű termékeket, ezért aktívan részt vesznek az új LED-es megoldások a legélénkebb és megbízható LED-ek.

Automobile LED lámpák - ez az egyik legfontosabb irányzat, amelyet magunk számára kiemelt cégünk. Ezért folyamatosan kialakuló új LED-es lámpák használata fürtözött LED-ek és lencsék koncentrálni fény, valamint lámpák a különböző alumínium radiátorok, új vezetők, és a feszültség szabályozók.

Egy másik fontos terület a belső világítás: LED szalag, LED izzó különböző sapkák MR16, E14, E27, E40,. G4, G13, G24 stb., Techno stílusú, LED dekoratív lámpák.

Cégünk továbbá LED spotlámpákkal foglalkozik, amelyeket kereskedelmi helyiségekben, raktárakban, gyárakban és parkolókban használnak. A fényszórók különböző védettségi fokozatokkal készülnek, IP22. IP65. IP74. és különböző erő.

Felhasználói bejelentkezés

Regisztráljon és kapjon naprakész információkat a megrendelések állapotáról.

Regisztráljon és szerezze be az új termékekről és promóciókról szóló legfrissebb információkat.

Kérem kattintson a regisztrációra.

Regisztrálj és légy rendszeres ügyfelünk.Elfelejtette jelszavát?Az ügyfelek számára

Kedvezmények

Hírek

Valutaváltás

Válassz pénznemet

oroszangolKína

Login

Bejelentkezés Regisztráció